Logo
Odštampajte ovu stranicu
UPRAVLJANJE BRIGAMA - UČENJE VEDRINE Meri i Robert Gulding

UPRAVLJANJE BRIGAMA - UČENJE VEDRINE Meri i Robert Gulding Istaknut

Posle kultne knjige Meri i Boba Guldinga PROMENITI ŽIVOT, sada je dostupna i druga knjiga ovih fantastičnih autora, tvoraca terapije nove odluke, jedne od tri osnovne škole u okvirima transakcione analize, a pod nazivom UPRAVLJANJE BRIGAMA.

Meri Meklur Gulding i Robert L. Gulding su velikani psihoterapije druge polovine XX veka. Psihoterapiju su učili direktno od Erika Berna, utemeljivača transakcione analize i od Frica Perlsa, osnivača geštalt terapije. Kasnije su, u okvirima transakcione analize, ustanovili terapiju novom odlukom kao posebnu školu, gde su prikazali kako ovaj metod može biti moćno sredstvo promeni negativnog životnog scenarija. Tokom svoje karijere, bračni par Goulding je podučavao psihoterapeute u preko 40 zemalja, uključujući Srbiju. Psihopolis je 2007. godine objavio njihovu knjigu Promeniti život – terapija novom odlukom.Knjiga je u TA žargonu poznata i kao KNJIGA DOZVOLA, jer se na oko stotinu strana govori o terapeutskim dozvolama za različite skriptne zabrane i odluke.

Knjiga je za članove udruženja i TA edukante 450 dinara, Takođe možete nabaviti i drugu knjigu istih autora PROMENITI ŽIVOT po povlašćenoj ceni od 600 dinara. Za detalje pogledajte sajt www.psihopolis.edu.yu

UPRAVLJAJTE SVOJIM BRIGAMA I PONOVO OSETITE VEDRINU ŽIVOTA

Kako smo od vedrog deteta postali zabrinuti odrasli?
Zašto se plašimo sreće i kako je kvarimo stalnim brigama?
Koje brige su Izvan moje moći, a koje su Kreativne fantazije.
Kako s brigama koje su Beskorisna čuda, a kako s brigama Odmah sada.
Kako da svoju zabrinutost ne prenesemo na svoju decu?
Šestodnevni program upravljanja brigama i razvojem vedrine.

U ŠKOLI EMOCIONALNE PISMENOSTI VAS IKONE PSIHOTERAPIJE XX VEKA PODUČAVAJU O ZABRINUTOSTI I BRIGAMA, O SREĆI, VEDRINI I SPOKOJU.

Poslednji put izmenjenosreda, 15 decembar 2010 10:17
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.