Logo
Odštampajte ovu stranicu
PROMENITI ŽIVOT – TERAPIJA NOVOM ODLUKOM

PROMENITI ŽIVOT – TERAPIJA NOVOM ODLUKOM Istaknut

Klasično delo humanističke psihoterapije, dvoje velikana psihoterapije XX veka:

MERI MEKLUR GULDING I ROBERT GULDING

Ljudi koji su učili od Erika Berna i od Frica Perlsa, i koji su svoju kombinaciju transakcione analize i geštalt terapije izložili u knjizi

PROMENITI ŽIVOT – TERAPIJA NOVOM ODLUKOM

(prevod klasičnog dela Changing lives through Redecision therapy iz 1979. godine) Sa pogovorom njihove učenice i našeg eminentnog psihoterapeuta prof dr sci. med. Mirjane Divac Jovanović, psihologa i transakcionog psihoterapeuta.Knjiga ima 344 strane. U njoj je veći broj transkripata terapijskih seansi koje su Guldinzi vodili na svojim maratonima. Veoma inspirativna knjiga i jedna od najvažnijih u transakcionoj analizi.

Knjigu možete dobiti s popustom kao članovi Psihoterapijske i TA mailing liste.

Knjiga se može dobiti pouzećem po ceni koja uključuje PTT troškove od 750 dinara (samo za Srbiju). Inače svi članovi mailing liste je mogu dobiti po ceni od 600 dinara ukoliko je lično preuzmu. Ukoliko se pozovete na to da ste clan liste PSIHOTERAPIJA, knjigu po ovoj superpovlašćenoj ceni možete dobiti i na standu PSIHOPOLIS INSTITUTA doo, na Beogradskom sajmu knjiga. Isto važi i za druga izdanja Psihopolisa, tako da vredi da nas potražite na Sajmu.

 • PSIHOPOLIS INSTITUT – PSYCHOPOLIS INSTITUTE d.o.o.
 • Edukacija, savetovanje i izdavaštvo
 • 21000 Novi Sad, Matice srpske 14
 • Tel/fax +381 21 473 6664; 473 6665
 • e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

   
  Starije kolege se možda sećaju radionice koju su Bob i Meri održali na psihiajtrijskoj klinici, odeljenje na Avali sredinom osamdesetih gde smo bili fascinirani lakoćom i jezgrovitošću njihovog rada.Nakon što su učili direktno od Erika Berna, utemeljivača transakcione analize i od Frica Perlsa, utemeljivača geštalt terapije, ustanovili su terapiju novom odlukom kao posebnu psihoterapijsku školu u okvirima transakcione analize. Terapija novom odlukom je moćno sredstvo za promenu nesvesnog životnog scenarija. Bračni par Gulding je tokom svoje karijere podučavao terapeute u preko 40 zemalja, uključujujući Srbiju.KAKO JASNOĆA TRANSAKCIONE ANALIZE I MOĆ GEŠTALT TEHNIKA ČINE TERAPIJU NOVOM ODLUKOM
 • Šta je psihoterapija životnog scenarija?
 • Promenite svoju sudbinu promenom svoje rane odluke.
 • Kakve sudbinske odluke donosimo u detinjstvu i ranoj mladosti?
 • Kako te odluke utiču na naš kasniji život?
 • Kako je ove odluke moguće promeniti?

“Tokom mog treninga kod Guldinga naučili su me da terapija može biti kratka, zabavna i pri tome veoma duboka i uspešna”Dr sc. Mirjana Divac Jovanović, psihoterapeut“Guldinzi su nas naučili da je moć za promenu u klijentu, a ne u terapeutu”

Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut

Poslednji put izmenjenoponedeljak, 25 mart 2013 11:09
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.