Logo
Odštampajte ovu stranicu
Početna TA edukacija: Beograd, Novi Sad, Subotica i Banjaluka

Početna TA edukacija: Beograd, Novi Sad, Subotica i Banjaluka

U oktobru mesecu 2010.godine počela je edukacija za nove edukativne TA grupe u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci i Subotici.

Uslovi za prijavljivanje su: početni trening je otvoren za veoma različite profile – ne samo za psihologe i lekare kako se to obično misli – jer se TA primenjuje u veoma različitim kontekstima. Kasnije u edukaciji, tokom naprednog treninga se pojavljuju određena ograničenja. Naziv transakcioni analitičar-savetnik i transakcioni analitičar-psihoterapeut mogu dobiti osobe sa završenim fakultetom, VII stepen obrazovanja (nije važno koji, poželjno humanističke ili društvene orijentacije).

Naziv Certified Transactional Analyst, odnosno Sertrifikovani Transakcioni Analitičar mogu dobiti osobe koje su završile višu školu (VI stepen obrazovanja). Inače, na prvi stepen TA edukacije se mogu uključiti svi, bilo da ih zanima profesionalna primena TA (psihoterapija, savetovanje, pedagogija, korporativna psihologija) bilo da dolaze kako bi lično napredovali. Na neprednoj edukaciji se pojavljuju ograničenja, prvenstveno za psihoterapijski smer.

Deset susreta, predavanja-radionica. Jednom mesečno, subotom ili nedeljom, od 11 do 19 sati, sa pauzom za ručak.

Edukatori TA centra koji će voditi pojedina predavanja:

dr Zoran Milivojević, Teaching and Supervising Transactional Analyst
dr sci. Nataša Cvejić Strarčević, Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst
mr Sonja Radojković, Certified Transactional Analyst, International TA 101 Instructor;
Dragana Jovanović Boka, Certified Transactional Analyst, International TA 101 Instructor;
dr Aleksandra Bubera, Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst
Maja Stoparić, Certified Transactional Analyst, International TA 101 Instructor;

Svi predavači su akreditovani, tako da sertifikat sa treninga priznaju Internacionalno udruženje za transakcionu analizu (ITAA), kao i regionalna udruženja: Evropsko (EATA), Latinoameričko (ALAT) i Pacifičko (WPATA).

Zainteresovani za edukaciju u 2011 treba da posalju mejl na ovu adresu office@tacentar.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript (adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript) koordinatorki TA Centra Tatjani Banjac. Potrebni podatci su: ime i prezime, e-mail adresa na koju zelite da dobijate postu, broj mobilnog telefona za kontakt, i kratak CV (desetak rečenica).
Poslednji put izmenjenoutorak, 08 mart 2011 23:22
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.