Logo
Odštampajte ovu stranicu
Ministarstvo rada i socijalne politike nagradilo rad Milene Stošić

Ministarstvo rada i socijalne politike nagradilo rad Milene Stošić

Rad u oblasti transakcione analize, psihološkinje i edukantkinje TA Centra Milene Stošić, predstavljen na I kongresu psihoterapeuta Srbije (27. - 29. oktobra 2011. u Beogradu), nagrađen je od strane Ministarstva rada i socijalne politike.

Ministarstvo rada i socijalne politike je u okviru projekta „Borba protiv seksualno i rodno zasnovanog nasilja", i u saradnji sa Programom UN za razvoj i Vladom Kraljevine Norveške, štampalo ovaj rad u 500 primeraka namenjenih  distribuciji institucijama i organima u Srbiji  kojima je ova problematika  od značaja. Rad će biti dostupan i učesnicama i učesnicama II kongresa psihoterapeuta Srbije (25 - 28. 10. 2012. u Beogradu), a prezentacija ovog istraživanja sa prošlogodišnjeg Kongresa može se pogledati ovde.

 

 

Prezentovanje_rada_na_I_kongresu_psihoterapeuta_Srbije-Milena_Stosic_za_sajt

 

„Rad Milene Stošić po svojoj obimnosti i zrelosti nadmašuje uobičajene diplomske radove. Rad se bavi veoma zanimljivim problemom sa teorijskog i empirijskog stanovišta. Veoma je snažno oslonjen na teorijske hipoteze transakcione analize, ali u svom empirijskom delu ne samo da potvrđuje postavljene hipoteze,  već otvara put za dalje provere i razmišljanja u odnosu na terapijske efekte", navodi se u obrazloženju Naučne komisije za dodelu nagrada (prof. dr Anđelka Milić, prof. dr Viktorija Cucić, prof. dr Gordana Gasmi).

 

Poslednji put izmenjenonedelja, 16 decembar 2012 23:19
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.